Aanbieding verzekeringen

De CPEN heeft in samenwerking met ZwarteWaterland assurantiën een collectieve motor-verzekering afgesloten. ZwarteWaterland assurantiën biedt u onderstaand verzekeringsplan aan.

Auto-motor-bonusplan:
Biedt de mogelijkheid om een auto- en motorverzekering aan elkaar te koppelen. Voordeel hiervan is dat u extra no-claimkorting ontvangt wanneer u zowel uw motor als auto bij Unigarant verzekerd. Dit kan dus interessant zijn als u na jaren heeft besloten om toch weer motor te gaan rijden, maar ook als u bijvoorbeeld een lease-auto heeft gereden en alleen met de motorfiets (aantoonbare) schadevrije jaren heeft opgebouwd.

Doorlopende reisverzekering:
Naast de bovengenoemde motorverzekering bieden wij u ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een doorlopende reisverzekering met maar liefst 10% collectiviteitskorting! Deze reisverzekering is volledig aan uw wensen aan te passen. Ook een volledige dekking voor uw motorfiets of auto (inclusief vervangend verblijf, vervoer en repatriëring) behoord tot de mogelijkheden.

Totaalpakket:
Optimale dienstverlening, dat is waar Zwartewaterland Assurantiën naar streeft. Om u volledig van dienst te kunnen zijn bieden wij de mogelijk om uw gehele verzekeringspakket bij ons onder te brengen (woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand etc.). Zoals hierboven beschreven heeft u bij Unigarant door uw clublidmaatschap recht op 10% korting op alle overige verzekeringen die u bij Unigarant sluit.

Wij doen u graag een (geheel vrijblijvend) voorstel.

Sponsors