Commissies

 

Toercommissie

 


De toercommissie organiseert in het motorseizoen alle ritten in binnen- en buitenland. Het programma bestaat uit regioritten, die door elke toercommissaris in zijn eigen regio worden gemaakt en overige themaritten zoals de zomerrit, herfstrit, etc. Naast de binnenlandse ritten worden ook reizen naar het buitenland georganiseerd. Het Hemelvaartweekend is een vast item en sinds 2015 hebben we de “Strekentoer” door Duitsland. 

Ook organiseren we tenminste een “verre” reis, denk hierbij aan de Dolomieten, Oostenrijk, en elk ander land waar bergen en haarspeldbochten zijn te vinden! Dat is toch hetgeen waar we voor komen: bochten en bergen.

Routes leveren we altijd digitaal aan. Standaard werken we met GPX-bestanden, zowel toepasbaar voor de Garmin navigatietoestellen als ook voor de TomTom. 

De toercommissie hecht ook waarde aan rijvaardigheid, dus we proberen in ieder geval één cursus per jaar zelf te plannen en waar nodig ook voordeeltjes te halen bij andere cursussen waar onze leden dan gebruik van kunnen maken.

De toercommissie bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter toercommissie: Marco Ravensbergen
e-mail: tc-voorzitter@club-pan.nl

Secretaris toercommissie: Adrie van Weeghel
e-mail: tc-secretaris@club-pan.nl

Toercommissaris Regio Noord-West: Marco Ravensbergen
e-mail: tc-noordwest@club-pan.nl

Toercommissaris Regio Noord: Olof Rense
e-mail: tc-noord@club-pan.nl 

Toercommissaris Regio Midden-West: Hans Burggraaff
e-mail: tc-middenwest@club-pan.nl

Toercommissaris Regio Midden-Oost: Ton van Eck van der Sluijs
e-mail: tc-middenoost@club-pan.nl

Toercommissaris Regio Zuid-West: Rob van Scherpenseel
e-mail: tc-zuidwest@club-pan.nl

Toercommissaris Regio Zuid-Oost : Ad Vollebergh
e-mail: tc-zuidoost@club-pan.nl

 

Feestcommissie

De Feestcommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van 3 vaste evenementen in het jaar, t.w. de Koffieklets, de Algemene Ledenvergadering (ALV) en de Seizoensafsluiting. Met het Bestuur is afgesproken dat de Feestcommissie probeert deze 3 evenementen op vaste momenten in het jaar te plannen. 

De jaarlijkse Koffieklets wordt in principe op de eerste zaterdag van februari gepland. De Koffieklets is over het algemeen de eerste gelegenheid in het nieuwe jaar waar Clubleden elkaar na de winterstop weer eens kunnen ontmoeten, en dat natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje.

De tweede taak van de Feestcommissie is het vinden van een geschikte locatie voor de ALV. Deze locatie dient ook te beschikken over een restaurant, waar na afloop van de vergadering geïnteresseerden gezellig kunnen blijven eten. De ALV vindt, indien mogelijk, plaats op de 2e zondag in maart.

Het jaar wordt afgesloten met, hoe toepasselijk, de Seizoensafsluiting. Deze vindt bij voorkeur plaats op de eerste zondag in november. Ook hiervoor zoekt de Feestcommissie een geschikte locatie, waar ook na afloop voor geïnteresseerden een diner besproken kan worden.

Buiten deze 3 vaste taken ieder jaar, mag de Feestcommissie tevens één keer in de twee jaar een Vrijwilligersdag organiseren. Op deze dag worden alle vrijwilligers van CPEN bedankt voor hun belangeloze inzet van de afgelopen 2 jaar. Mede door de enthousiaste inzet van alle vrijwilligers wordt onze CPEN levendig gehouden. Al deze vrijwilligers worden, namens het Bestuur, door de Feestcommissie uitgenodigd om een gezellig dagje met de andere vrijwilligers door te brengen.

Tevens is de Feestcommissie betrokken bij de organisatie van andere grote evenementen, zoals de Lustrumviering van Club Pan-European Nederland.

De Feestcommissie ziet u graag bij één van de door hun georganiseerde bijeenkomsten, of wellicht tijdens één van de mooie toerritten, georganiseerd door de Toercommissie.

Commissielid: Solvejg van Eck van der Sluijs- de Vries
e-mail: feestcommissie@club-pan.nl 

 

Commissie PR & Communicatie

De commissie PR & Communicatie verzorgt de uitgave van het clubmagazine de PanPost, de digitale nieuwsbrieven aan de clubleden, nieuws en aankondigingen op de website. 

Voorzitter en hoofdredacteur: Hans van der Tol
e-mail: pr.communicatie@club-pan.nl

Redacteuren: Marit Besamusca en Hans Burggraaff 

Webmaster: Hans Winsemius
e-mail: webmaster@club-pan.nl

 

Commissie Motor Begeleidingsgroep (MBG)

Op verzoek van clubleden verzorgt de Motor Begeleidingsgroep motor escortes voor bijzondere gelegenheden, zoals Koninklijke onderscheidingen (uitreiken van een "lintje" door de burgemeester), huwelijksplechtigheid, begrafenis/crematie, etc.

Leden: Cees Kuiper en Piet van der Vliet
e-mail: mbg@club-pan.nl 

Sponsors