Wie zijn wij

Club Pan-European Nederland - kortweg CPEN – is opgericht op 19 mei 1995 en is een vereniging van enthousiaste berijders van de Honda ST1100 en ST1300 Pan European. De club Pan-European Nederland organiseert allerlei evenementen en toertochten in binnen- en buitenland, waar rijders van de Pan European elkaar in een prettige sfeer kunnen ontmoeten.

De clubleden ontvangen 4x per jaar het clubmagazine de PanPost, met o.a. nieuws, verslagen, algemene en technische informatie en de toerkalender. Verder krijgen de clubleden op vertoon van hun clubpas korting bij een aantal motorzaken.

Iedere eigenaar van een Honda Pan European ST1100 of ST1300 kan lid worden van Club Pan-European Nederland. Tevens bestaat de mogelijkheid je partner als duolid aan te melden. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 42,50 per jaar voor gewone leden en € 21,25 voor duoleden.

Daarnaast kun je gebruik maken van een collectieve motorverzekering die is ondergebracht bij ZwarteWaterland Assurantiën als tussenpersoon en Unigarant als assuradeur. Daarnaast kan ZwarteWaterland je met een aantrekkelijke korting een compleet verzekeringspakket aanbieden op basis van door jou gestelde wensen.

De activiteiten die Club Pan-European Nederland ontplooit, zijn ondergebracht bij een aantal commissies, zoals de Toercommissie, de Feestcommissie, commissie PR & Communicatie en commissie Verzekeringen. 

Sponsors