Wie zijn wij

Club Pan-European Nederland - kortweg CPEN – is opgericht op 19 mei 1995 en is een vereniging van enthousiaste berijders van de Honda Pan European ST1100/ST1300 en NT1100. De Club Pan-European Nederland organiseert allerlei evenementen en toertochten in binnen- en buitenland, waar rijders van onze Honda motoren elkaar in een prettige sfeer kunnen ontmoeten.

De clubleden ontvangen 4x per jaar het clubmagazine de PanPost, met o.a. nieuws, verslagen, algemene en technische informatie en de toerkalender. Verder krijgen de clubleden op vertoon van hun clubpas korting bij een aantal motorzaken.

Iedere eigenaar van een Honda Pan European ST1100/ST1300 of NT1100 kan lid worden van Club Pan-European Nederland. Tevens bestaat de mogelijkheid je partner als duolid aan te melden. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 42,50 per jaar voor gewone leden en € 21,25 voor duoleden.

De activiteiten die Club Pan-European Nederland ontplooit, zijn ondergebracht bij een aantal commissies, zoals de Toercommissie, de Feestcommissie, PR & Communicatie en de Motor Begeleidingsgroep (MBG). 

Sponsors