Corona
Vanwege ons 25-jarig bestaan had Club Pan-European Nederland een mooi feest gepland in het weekend van 16 en 17 mei. De werkelijkheid heeft ons echter ingehaald. In verband met het coronavirus en de strikte overheidsmaatregelen heeft het CPEN bestuur moeten besluiten om dit lustrumfeest in partycentrum Slenkenhorst af te gelasten. Het is nu ongewis wanneer en op welke wijze de viering van dit 25-jarig bestaan alsnog zal plaatsvinden. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij u dit berichten.


Introductie
Op 19 mei 2020 bestaat Club Pan-European Nederland exact 25 jaar. Ter gelegenheid van dit 5e Lustrum organiseert CPEN in het weekend van 16 en 17 mei 2020 een groots lustrumfeest in partycentrum Slenkenhorst in Harderwijk. 

Op zaterdag 16 mei wordt u vanaf 14.00 uur op het partycentrum hartelijk verwelkomd en kunt u op het 'marktplein' alvast kennismaken met diverse leveranciers die hun producten op het gebied van banden, kleding, navigatie, reizen, show-your-bike, motorzadels en overige motoraccessoires voor u hebben uitgestald. Ook Honda Nederland zal hierbij acte de présence geven.

Om 18.30 uur opent partycentrum Slenkenhorst haar deuren van de feestzaal en om 19.00 uur vindt de officiële start van ons Lustrum plaats. Vanaf 19.30 uur kunt u vervolgens genieten van een grandioos buffet dat omlijst wordt met live muziek van een 5-koppige band. Tussen de buffetgangen door kunt u onder de klanken van de muziekband op de dansvloer de quickstep nog eens beoefenen. Om 24.00 uur vindt de afronding van deze geweldige feestavond plaats. 

Op zondagochtend kunt u vanaf 08.30 uur gebruik maken van een gezamenlijk ontbijt. Vanaf 09.30 uur tot 10.30 uur worden de overige daggasten ontvangen om daarna te starten met onze Lustrumtoer die door de toercommissie is uitgezet. De planning is dat wij allen om 15.30 uur weer terugkomen bij partycentrum Slenkenhorst voor een gezamenlijk afscheid, waarbij u als aandenken een handig lustrumgeschenk krijgt uitgereikt. 

Uiteraard zijn aan uw deelname, ondanks een ruime bijdrage van CPEN uit de clubkas en giften van onze sponsoren, kosten verbonden. Voor deelname aan de feestavond betaalt u € 32,00 p.p. resp. € 40,00 p.p. indien u korter dan 2 jaar lid bent van onze CPEN. Hiervoor krijgt u koffie/thee met gebak bij aankomst, een heerlijk buffet, 5 consumptiemuntjes (u kunt munten bijkopen à € 2,25 p.st), live muziek tijdens de buffetgangen en een lustrumaandenken. Voor uw eventuele deelname aan het ontbijt op zondag betaalt u € 13,25 p.p. Daarnaast kunt u voor de prijs van € 22,50 een speciaal ontworpen Lustrumpolo bestellen. 

Indien u gebruik wenst te maken van een overnachtingsmogelijkheid, dan zult u dat zelf moeten regelen. Partycentrum Slenkenhorst beschikt niet over hotelaccommodatie, maar op 500 meter afstand is er een Van der Valk hotel en op 4,5 km afstand (in Ermelo) ligt hotel de Heerlickheijd. Ook zijn er in de omgeving B&B’s te vinden, waar je een overnachting kunt boeken. Als u van het gezamenlijk ontbijt gebruik wilt maken in het partycentrum, boek in dat geval de overnachting met uitsluitend logies zonder ontbijt.

De Toercommissie heeft voor de aanrijroute naar het partycentrum vier routes uit de verschillende 'windrichtingen' uitgezet. Vanuit jouw woonplaats kun je makkelijk aanhaken op deze route of op eigen gelegenheid naar het partycentrum rijden. Voor zondag 17 mei heeft de Toercommissie een prachtige Lustrumroute uitgezet.

U heeft de vrijheid om het Lustrumweekend geheel of gedeeltelijk mee te maken. U kunt bijv. de feestavond op zaterdag bijwonen zonder de Lustrumtoer op zondag. Of u komt alleen naar de Lustrumtoer op zondag en maakt daarbij al of niet gebruik van het gezamenlijk ontbijt in partycentrum Slenkenhorst. U betaalt alleen voor de opties waarvoor u gekozen hebt bij uw aanmelding.

Aanmelding
Aanmelden is slechts mogelijk via onze website. Klik hier voor uw aanmelding en lees de instructies bij de beschrijving onder Aanmelding. Indien u nog niet bent ingelogd, wordt u automatisch naar de inlogpagina geleid.

  

 

 

Weer online

Amsterdam

Sponsors